×
Önemli Duyuru
Skip to content
Güncel Duyurular
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 BAHAR ...
Rekreasyon Yönetimi Bölümü 2023-2024 Bahar Dönemi Ara ...
Turizm Rehberliği Bölümü 2023-2024 Bahar Dönemi ...
SAFRANBOLU TURİZM FAKÜLTESİ
444 0 478
stf@karabuk.edu.tr
EN
|
TR
Menu
Fakültemiz
Tanıtım
Misyon - Vizyon
Dekanlık
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Danışma Kurulu
Kurul - Komisyonlar
Akademik Personel
İdari Personel
İç Kontrol
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Turizm Rehberliği
Rekreasyon Yönetimi
Sık Kullanılanlar
Akademik Takvim
Obs
Yönetmelikler
Yönergeler
Erasmus, Farabi, Mevlana
Tübitak
Teknoloji Transfer Ofisi
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü İşletmede Mesleki Eğitim Uygulama Esasları
Staj
Staj Formları
Stajyerin İşyerinden Ayrıldığına Dair Dilekçe
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
Hafta Sonu Çalışma İzni
Kalite
Kalite Koordinatörlüğü
Kalite Rehberi
Standart Formlar
Birim Kalite Komisyonu
Erasmus
Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü
Fakülte Koordinatörü
Turizm İşletmeciliği Bölüm Koordinatörlüğü
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölüm Koordinatörlüğü
Turizm Rehberliği Bölüm Koordinatörlüğü
Rekreasyon Yönetimi Bölüm Koordinatörlüğü
Bir Önerim Var
Fakülteye Bir Önerim Var
Rektörlük İletişim Merkezi
İletişim
BÖLÜM SEKRETERLİĞİ İŞ VE İŞLEMLERİ
1.40-a DERS GÖREVLENDİRMELERİ
2.ABD DANIŞMAN ATAMA ve TEZ KONUSU BELİRLEME
3.ABD DÖNEM DERSLERİ
4.AKADEMİK PERSONELİN YURTİÇİ YURTDIŞI GÖREVLENDİRİLMESİ
5.BÖLÜM AÇMA
6.ÇİFT ANADAL
7.DERS MUAFİYETLERİ
8.DERS PROGRAMLARI
9.DÖNEM DERSLERİ
10.ERASMUS MEVLANA FARABİ
11.GÖREV SÜRESİ UZATIMI
12.KAYIT DONDURMA
13.KAYIT SİLME
14.MAZERET SINAVI
15.ORTAK ZORUNLU DERSLER
16.RESMİ BURSLU
17.SINAV PROGRAMLARI
18.TEZ SAVUNMA SINAVI
19.Y.L. ÖZEL ÖĞRENCİ KABULÜ
20.Y.L. YATAŞ GEÇİŞ
21.YATAY GEÇİŞ
22.YAZ ÖĞRETİMİ
23.YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIMI
24.YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AÇMA
25.MÜFREDAT
Hedefler