×
Önemli Duyuru
Skip to content
Güncel Duyurular
TFG408 Mezuniyet Projesi ve TFG410 İntörn Gastronomi ...
Rekreasyon Yönetimi Bölümü 2024-2025 Bahar Dönemi Final ...
Turizm Rehberliği Bölümü 2024-2025 Bahar Dönemi ...
SAFRANBOLU TURİZM FAKÜLTESİ
444 0 478
stf@karabuk.edu.tr
EN
|
TR
Menu
Fakültemiz
Tanıtım
Misyon - Vizyon
Dekanlık
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Danışma Kurulu
Kurul - Komisyonlar
Akademik Personel
İdari Personel
İç Kontrol
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Turizm Rehberliği
Rekreasyon Yönetimi
Staj
Staj Formları
Stajyerin İşyerinden Ayrıldığına Dair Dilekçe
Kalite
Kalite Koordinatörlüğü
Kalite Rehberi
Standart Formlar
Birim Kalite Komisyonu
Erasmus
Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü
Fakülte Koordinatörü
Turizm İşletmeciliği Bölüm Koordinatörlüğü
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölüm Koordinatörlüğü
Turizm Rehberliği Bölüm Koordinatörlüğü
Rekreasyon Yönetimi Bölüm Koordinatörlüğü
Sık Kullanılanlar
Akademik Takvim
Obs
Yönetmelikler
Yönergeler
Erasmus, Farabi, Mevlana
Tübitak
Teknoloji Transfer Ofisi
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü İşletmede Mesleki Eğitim Uygulama Esasları
İş Akış Süreçleri
A-Eğitim Öğretim Süreçleri
B-Araştırma Geliştirme Süreçleri
C-İdari, Mali Ve Destek Hizmetleri Süreçleri
D-Sosyal, Kültürel Ve Toplumsal Katkı Süreçleri
Karabük Üniversitesi Süreç Yönetimi El Kitabı
Mezun Öğrenci
Bir Önerim Var
Fakülteye Bir Önerim Var
Rektörlük İletişim Merkezi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci Sanal Tanıtım Fuarı
KBÜ Tanıtım Filmi
Safranbolu Turizm Fakültesi Tanıtım Videosu
KBÜ Fakülteler Tanıtım Videoları
KBÜ Marşı (Sensin Sen)
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
Hafta Sonu Çalışma İzni
Kbü Üniversite Evi
İletişim
TFG408 Mezuniyet Projesi ve TFG410 İntörn Gastronomi Uygulaması Dersi Kapsamında Sınava girecek Öğrenci Listesi
/yuklenen/dosyalar/1262052025172334.pdf
Hedefler