×
Önemli Duyuru
Skip to content
Güncel Duyurular
Fakültemize Bağlı Üniversite Evi'ne Kısmi Zamanlı Öğrenci ...
Yemek Bursu Başvurusu Hk.
Erasmus Yabancı Dil Sınavı
SAFRANBOLU TURİZM FAKÜLTESİ
444 0 478
stf@karabuk.edu.tr
EN
|
TR
Menu
Fakültemiz
Tanıtım
Misyon - Vizyon
Dekanlık
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Danışma Kurulu
Kurul - Komisyonlar
Akademik Personel
İdari Personel
İç Kontrol
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Turizm Rehberliği
Rekreasyon Yönetimi
Sık Kullanılanlar
Akademik Takvim
Obs
Yönetmelikler
Yönergeler
Erasmus, Farabi, Mevlana
Tübitak
Teknoloji Transfer Ofisi
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü İşletmede Mesleki Eğitim Uygulama Esasları
Staj
Staj Formları
Stajyerin İşyerinden Ayrıldığına Dair Dilekçe
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
Hafta Sonu Çalışma İzni
Kalite
Kalite Koordinatörlüğü
Kalite Rehberi
Standart Formlar
Birim Kalite Komisyonu
Erasmus
Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü
Fakülte Koordinatörü
Turizm İşletmeciliği Bölüm Koordinatörlüğü
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölüm Koordinatörlüğü
Turizm Rehberliği Bölüm Koordinatörlüğü
Rekreasyon Yönetimi Bölüm Koordinatörlüğü
Bir Önerim Var
Fakülteye Bir Önerim Var
Rektörlük İletişim Merkezi
Aday Öğrenci
İletişim
Bologna Bilgilendirme Toplantısı
12.09.2024 tarihinde Karabük Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen toplantıda Prof.Dr.Necla ÇAKMAK tarafından bologna süreci ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Hedefler