×
Önemli Duyuru
Skip to content
Güncel Duyurular
Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) ...
Rekreasyon Yönetimi Bölümü 2025-2026 Güz Dönemi Final ...
TARİHTE SAFRANBOLU SEMPOZYUMU
SAFRANBOLU TURİZM FAKÜLTESİ
444 0 478
stf@karabuk.edu.tr
EN
|
TR
Menu
Fakültemiz
Tanıtım
Misyon - Vizyon
Dekanlık
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Kurul - Komisyonlar
Akademik Personel
İdari Personel
İç Kontrol
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Turizm Rehberliği
Rekreasyon Yönetimi
Staj
Staj Formları
Stajyerin İşyerinden Ayrıldığına Dair Dilekçe
Kalite
Kalite Koordinatörlüğü
Kalite Rehberi
Standart Formlar
Birim Kalite Komisyonu
Danışma Kurulu
Karabük Üniversitesi Danışma Kurulları Yönergesi
Erasmus
Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü
Fakülte Koordinatörü
Turizm İşletmeciliği Bölüm Koordinatörlüğü
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölüm Koordinatörlüğü
Turizm Rehberliği Bölüm Koordinatörlüğü
Rekreasyon Yönetimi Bölüm Koordinatörlüğü
İş Akış Süreçleri
A-Eğitim Öğretim Süreçleri
B-Araştırma Geliştirme Süreçleri
C-İdari, Mali Ve Destek Hizmetleri Süreçleri
D-Sosyal, Kültürel Ve Toplumsal Katkı Süreçleri
Karabük Üniversitesi Süreç Yönetimi El Kitabı
Sık Kullanılanlar
Akademik Takvim
Obs
Yönetmelikler
Yönergeler
Erasmus, Farabi, Mevlana
Tübitak
Teknoloji Transfer Ofisi
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü İşletmede Mesleki Eğitim Uygulama Esasları
Takvim
Akademik Takvim
Etkinlik Takvimi
Mezun Öğrenci
Bir Önerim Var
Fakülteye Bir Önerim Var
Rektörlük İletişim Merkezi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci Sanal Tanıtım Fuarı
KBÜ Tanıtım Filmi
Safranbolu Turizm Fakültesi Tanıtım Videosu
Aday Öğrenci El Rehberi
KBÜ Marşı (Sensin Sen)
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
Hafta Sonu Çalışma İzni
Projelerimiz
Uluslararası Projeler
Tübitak Destekli Projeler
Kbü Üniversite Evi
İletişim
YurtŞef Gastronomi Yarışması
YurtŞef Gastronomi Yarışması.
Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri koordinesinde düzenlenen YurtŞef Gastronomi Yarışması, Yenişehir Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
Yarışmada yurtlarımızda kalan öğrencilerimiz mutfak becerilerini ve gastronomi alanındaki yeteneklerini ortaya koydu.
Fakültemiz öğretim elemanı Arş.Gör. Dr. Ayşe Nur Uslu'nun da jüri olarak yer aldığı yarışmada jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda dereceye giren öğrenciler belirlenirken, yarışma sonunda ödüller Yurt Hizmetleri Mehmet Özkeskin ve jüri üyeleri tarafından takdim edildi.
Renkli görüntülere sahne olan organizasyon, öğrencilerin hem rekabet hem de paylaşım duygusunu pekiştirirken sosyal ve kültürel gelişimlerine de katkı sağladı.
Hedefler