×
Önemli Duyuru
Skip to content
Güncel Duyurular
2024-2025 Bahar Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları ...
Rekreasyon Yönetimi Bölümü 2024-2025 Bahar Dönemi Ara ...
Turizm İşletmeciliği Bölümü 2024-2025 Bahar Dönemi Ara ...
SAFRANBOLU TURİZM FAKÜLTESİ
444 0 478
stf@karabuk.edu.tr
EN
|
TR
Menu
Fakültemiz
Tanıtım
Misyon - Vizyon
Dekanlık
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Danışma Kurulu
Kurul - Komisyonlar
Akademik Personel
İdari Personel
İç Kontrol
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Turizm Rehberliği
Rekreasyon Yönetimi
Staj
Staj Formları
Stajyerin İşyerinden Ayrıldığına Dair Dilekçe
Kalite
Kalite Koordinatörlüğü
Kalite Rehberi
Standart Formlar
Birim Kalite Komisyonu
Erasmus
Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü
Fakülte Koordinatörü
Turizm İşletmeciliği Bölüm Koordinatörlüğü
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölüm Koordinatörlüğü
Turizm Rehberliği Bölüm Koordinatörlüğü
Rekreasyon Yönetimi Bölüm Koordinatörlüğü
Sık Kullanılanlar
Akademik Takvim
Obs
Yönetmelikler
Yönergeler
Erasmus, Farabi, Mevlana
Tübitak
Teknoloji Transfer Ofisi
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü İşletmede Mesleki Eğitim Uygulama Esasları
İş Akış Süreçleri
A-Eğitim Öğretim Süreçleri
B-Araştırma Geliştirme Süreçleri
C-İdari, Mali Ve Destek Hizmetleri Süreçleri
D-Sosyal, Kültürel Ve Toplumsal Katkı Süreçleri
Karabük Üniversitesi Süreç Yönetimi El Kitabı
Mezun Öğrenci
Bir Önerim Var
Fakülteye Bir Önerim Var
Rektörlük İletişim Merkezi
Aday Öğrenci
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
Hafta Sonu Çalışma İzni
Kbü Üniversite Evi
İletişim
Yönergeler
Karabük Üniversitesi Lisans ve Önlisans Öğrencilerinin Azami Süreleri ve Ek Sınavlar/Süreler ile İlgili Uygulama Esasları
Yaz Okulu Yönergesi
Karabük Üniversitesi Önlisans ve Lisans Programları Yatay Geçiş Yönergesi
Karabük Üniversitesi Çift Anadal ve Yandal Programları Yönergesi
Karabük Üniversitesi Mezuniyet ve Diploma Yönergesi
Karabük Üniversitesi Seçmeli Dersler Uygulama Yönergesi
Karabük Üniversitesi Fakülteleri Ve Yüksekokullar Staj Uygulama Yönergesi
Karabük Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi
Karabük Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü İşletmede Mesleki Eğitim Uygulama Esasları
Hedefler