TUREB Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kahveci Turizm Fakültesi Öğrencileriyle Buluştu

Turizm Rehberliği Birliği (TUREB) Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kahveci, Turizm Rehberliği hakkındaki teorik ve uygulamalı bilgileri anlatmak ve tecrübelerini paylaşmak amacıyla düzenlenen seminer kapsamında Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Safranbolu Turizm Fakültesi ve Rehberlik Kulübü tarafından Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen seminere akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Seminerde, Turizm Rehberliği mesleğinin tanımı, önemi, yasal çerçevesi, sorumlulukları, etik kuralları, eğitimi, istihdamı, meslek gelişimi gibi konular ele alındı.


Seminerin sonunda, öğrenciler Kahveci’ye Turizm Rehberliği mesleği ile ilgili merak ettikleri soruları yöneltti.


 

Turizm Rehberliği Birliği (TUREB) Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kahveci seminer sonrası yaptığı konuşmada, “Bugün Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesinde Rehberlik öğrencileriyle birlikteydik. Yeni yasa tasarısıyla ilgili merak ettikleri, bu yasa tasarısının karları, zararları, getirebilecekleri her şey hakkında ve öğrencilerimizin de aklına takılan sorular hakkında bir söyleşi yaptık. Keyifliydi gayet. Bunları sık sık tekrarlamak dileğiyle bugün gayet güzel bir şekilde bitti. Teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Seminer, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.
 

Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Eda Nur MADEN / Fotoğraf: Cihan KILIÇASLAN/ Kamera: Mehmet Furkan KARABULUT

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü