×
Önemli Duyuru
Skip to content
Güncel Duyurular
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 BAHAR ...
Rekreasyon Yönetimi Bölümü 2023-2024 Bahar Dönemi Ara ...
Turizm Rehberliği Bölümü 2023-2024 Bahar Dönemi ...
SAFRANBOLU TURİZM FAKÜLTESİ
444 0 478
stf@karabuk.edu.tr
EN
|
TR
Menu
Fakültemiz
Tanıtım
Misyon - Vizyon
Dekanlık
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Danışma Kurulu
Kurul - Komisyonlar
Akademik Personel
İdari Personel
İç Kontrol
Bölümler
Turizm İşletmeciliği
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Turizm Rehberliği
Rekreasyon Yönetimi
Sık Kullanılanlar
Akademik Takvim
Obs
Yönetmelikler
Yönergeler
Erasmus, Farabi, Mevlana
Tübitak
Teknoloji Transfer Ofisi
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü İşletmede Mesleki Eğitim Uygulama Esasları
Staj
Staj Formları
Stajyerin İşyerinden Ayrıldığına Dair Dilekçe
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
Hafta Sonu Çalışma İzni
Kalite
Kalite Koordinatörlüğü
Kalite Rehberi
Standart Formlar
Birim Kalite Komisyonu
Erasmus
Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü
Fakülte Koordinatörü
Turizm İşletmeciliği Bölüm Koordinatörlüğü
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölüm Koordinatörlüğü
Turizm Rehberliği Bölüm Koordinatörlüğü
Rekreasyon Yönetimi Bölüm Koordinatörlüğü
Bir Önerim Var
Fakülteye Bir Önerim Var
Rektörlük İletişim Merkezi
İletişim
Konferans ( Destinasyon Yönetimi ve Pazarlama ) Konuşmacı: Cüneyt SADIÇ
15-22 Nisan 2018 tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Fakültemiz konferans salonunda
Cüneyt SADIÇ
’ın katılımıyla “
Destinasyon Yönetimi ve Pazarlama
” konulu konferans gerçekleştirilmiştir. Konferansta, Kültür ve Turizm Seyahat Acentası Yetkilisi, Rehber, Milliyet Gazetesi Yazarı ve Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi
Cüneyt SADIÇ
, turizm destinasyonlarının yönetimi ve pazarlanması konusunda sektördeki bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.
Hedefler