×
Önemli Duyuru
Skip to content
Güncel Duyurular
2023-2024 Bahar Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları ...
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2022-2023 yılı ...
STAJ MÜLAKAT TARİHİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
444 0 478
stf@karabuk.edu.tr
EN
|
TR
Menu
Ana Sayfa
Bölümümüz
Hakkımızda
Akademik Personel
Sık Kullanılanlar
Akademik Takvim
Yönetmelikler
Yönergeler
Erasmus, Farabi, Mevlana
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Müfredatı
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Ders İçerikleri
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü İşletmede Mesleki Eğitim Uygulama Esasları
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Logosu
Staj
Yaz Staj Formları Ve İşleyiş
Stajyerin İşyerinden Ayrıldığına Dair Dilekçe
İntörn Staj Formları Ve İşleyiş
Devlet Katkısı Formu
Aday Öğrenci
Yüksek Lisans
Faydalı Linkler
Yök
Ösym
Gastronomi Turizmi Derneği
İletişim
Akademik Personel
Akademik Personel
Prof. Dr. Hüseyin Avni KIRMACI
Dekan
0 (370) 418 8692
/
8692
Dr. Öğretim Üyesi Özlem ÖZER ALTUNDAĞ
0 (370) 418 8697
/
8697
Dr. Öğretim Üyesi İrfan YURT
0 (370) 418 8688
/
8688
Dr. Öğretim Üyesi Mustafa YILMAZ
0 (370) 418 8687
/
8687
Dr. Öğretim Üyesi Sibel AYYILDIZ
0 (370) 418 8514
/
8514
Dr. Öğretim Üyesi Özkan SÜZER
0 (370) 418 8515
/
8515
Araştırma Görevlisi İbrahim YILMAZ
0 (370) 418 8336
/
8336
Araştırma Görevlisi Ayşe Nur USLU
0 (370) 418 8335
/
8335
Öğr. Gör. Kübra KIRAÇ DEMİRAY
0 (370) 418 8684
/
8684
Araştırma Görevlisi Yunus Emre SAĞIR
0 (370) 418 8766
/
8766
Hedefler