Önemli Duyuru



Skip to content
Güncel Duyurular
2023-2024 Bahar Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları ...
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2022-2023 yılı ...
STAJ MÜLAKAT TARİHİ

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 444 0 478 stf@karabuk.edu.tr
  • EN | TR
  • Ana Sayfa
  • Bölüm
    • Hakkımızda
    • Akademik Personel
    • Personel Görev Tanımları
    • Komisyonlar
    • Paydaşlar
    • Kalite Koordinatörlüğü Formları
  • Aday Öğrenci
    • Kontenjan
    • KBÜ Aday Öğrenci Sanal Tanıtım Fuarı
    • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Mevcut Öğrenci
    • Akademik Takvim
    • Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Öğretim Planı (Eski)
    • Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Öğretim Planı (Yeni)
    • Gasronomi Ve Mutfak Sanatları Ders İçerikleri (Eski)
    • Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Ders İçerikleri (Yeni)
    • KBÜ SKS Öğrenci Kulüpleri
    • Gastronomi Kulübü Ve Faaliyetleri
    • Çift Anadal / Yandal Programı
    • Erasmus+ Programı
    • Disiplin Yönetmeliği
    • Sınav Yönetmeliği
    • Not Birimleri Karşılıkları
  • Mezun Öğrenci
  • Yüksek Lisans
    • Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Müfredat Programı
    • Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Lee)
  • Turak Ölçütleri
    • Turak Ortak Program Öğrenim Çıktıları
    • Bölüm Programı Öğretim Amaçları (Ölçüt 2)
    • Bölüm Programı Öğrenim Çıktıları (Ölçüt 3)
    • Bölüm Öğretim Planı (Ölçüt 4)
    • Bölüm Öğretim Kadrosu (Ölçüt 5)
    • Bölüm Yönetim Yapısı (Ölçüt 6)
    • Alt Yapı (Ölçüt 7)
    • Kurum Desteği Parasal Kaynaklar (Ölçüt 8)
    • Sürekli İyileştirme (Ölçüt 9)
    • Erasmus+ Çalışmaları (Ölçüt 1)
    • Bölüm Kurulları, Komisyonları Ve Çalışmaları (Ölçüt 6)
    • Danışmanlıklar Ve Danışma Toplantı Formu (Ölçüt 1)
    • Sınıf Temsilcileri (Ölçüt 1)
    • Staj İlkeleri Ve Belgeleri (Ölçüt 4)
    • Mezun Öğrenci Takibi (Ölçüt 1)
    • İç Ve Dış Paydaşlar (Ölçüt 2)
    • Anketler Ve Raporlar (Ölçüt 1)
    • Bölüm Öz Değerlendirme Raporu (Bödr)
  • Faydalı Linkler
    • Yök
    • Ösym
    • Gastronomi Turizmi Derneği
  • Staj
    • Yaz Staj Formları Ve İşleyiş
    • Stajyerin İşyerinden Ayrıldığına Dair Dilekçe
    • İntörn Staj Formları Ve İşleyiş
    • Devlet Katkısı Formu
  • Sık Kullanılanlar
    • Akademik Takvim
    • Yönetmelikler
    • Yönergeler
    • Erasmus, Farabi, Mevlana
    • Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Müfredatı
    • Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Ders İçerikleri
    • Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü İşletmede Mesleki Eğitim Uygulama Esasları
    • Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Logosu
  • İletişim

Duyurular

7
Şubat

2023-2024 Bahar Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları TFG410 İntörn Gastronomi Uygulaması Dersi Staj Yeri Kabul Listesi

14
Haziran

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2022-2023 yılı Yaz Stajı Kabul/Red Listesi

27
Ekim

STAJ MÜLAKAT TARİHİ

2
Haziran

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ STAJ YERİ KABUL/RED LİSTESİ

23
Mayıs

İntörn Staj ve Mezuniyet Projesi Hakkında

11
Şubat

Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2021-2022 Bahar Dönemi Ders Programı

8
Şubat

İntörn İşyerinde Mesleki Uygulama Kabul Listesi

10
Haziran

Staj Kabul Listesi

Tüm Duyurular

Etkinlikler

Kasım1

MANTI VE MAGNOLİA

Ekim28

UNO DONDURULMUŞ UNLU MAMÜLLER

Ekim16

HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ FESTİVALİ

Ekim9

Mutfak Uygulamaları Dersi Hint Pidesi Yapımı

Ekim7

2019-2020 GÜZ DÖNEMİ ORYANTASYON VE TANIŞMA

Tüm Etkinlikler
Yönetim
  • Rektör
  • Rektör Yardımcıları
  • Rektör Danışmanları
  • Üniversite Senatosu
  • Üniversite Yönetim Kurulu
  • Genel Sekreterlik
  • Etik Kurullar
Daire Başkanlıkları
  • Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
  • İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
  • Kütüphane ve Dokü. Daire Başkanlığı
  • Ögrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Personel Daire Başkanlığı
  • Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
  • Yapı İşleri Daire Başkanlığı
Sık Kullanılanlar
  • Telefon Rehberi
  • Yemek Menüsü
  • Formlar
  • Araç Bilgi Sistemi

Adres

Kılavuzlar Mahallesi 413. Sokak No: 10 Karabük Üniversitesi Merkez Kampüsü
Copyright © KBÜ
KBÜ
Hedefler