×
Önemli Duyuru
Skip to content
Güncel Duyurular
2023-2024 Bahar Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları ...
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2022-2023 yılı ...
STAJ MÜLAKAT TARİHİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
444 0 478
stf@karabuk.edu.tr
EN
|
TR
Menu
Ana Sayfa
Bölümümüz
Hakkımızda
Akademik Personel
Sık Kullanılanlar
Akademik Takvim
Yönetmelikler
Yönergeler
Erasmus, Farabi, Mevlana
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Müfredatı
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Ders İçerikleri
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü İşletmede Mesleki Eğitim Uygulama Esasları
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Logosu
Staj
Yaz Staj Formları Ve İşleyiş
Stajyerin İşyerinden Ayrıldığına Dair Dilekçe
İntörn Staj Formları Ve İşleyiş
Devlet Katkısı Formu
Aday Öğrenci
Yüksek Lisans
Faydalı Linkler
Yök
Ösym
Gastronomi Turizmi Derneği
İletişim
Duyurular
7
Şubat
2023-2024 Bahar Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları TFG410 İntörn Gastronomi Uygulaması Dersi Staj Yeri Kabul Listesi
14
Haziran
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2022-2023 yılı Yaz Stajı Kabul/Red Listesi
27
Ekim
STAJ MÜLAKAT TARİHİ
2
Haziran
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ STAJ YERİ KABUL/RED LİSTESİ
23
Mayıs
İntörn Staj ve Mezuniyet Projesi Hakkında
11
Şubat
Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2021-2022 Bahar Dönemi Ders Programı
8
Şubat
İntörn İşyerinde Mesleki Uygulama Kabul Listesi
10
Haziran
Staj Kabul Listesi
Tüm Duyurular
Etkinlikler
Kasım
1
MANTI VE MAGNOLİA
Ekim
28
UNO DONDURULMUŞ UNLU MAMÜLLER
Ekim
16
HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ FESTİVALİ
Ekim
9
Mutfak Uygulamaları Dersi Hint Pidesi Yapımı
Ekim
7
2019-2020 GÜZ DÖNEMİ ORYANTASYON VE TANIŞMA
Tüm Etkinlikler
Hedefler