×
Önemli Duyuru
Skip to content
Güncel Duyurular
2023-2024 Bahar Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları ...
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2022-2023 yılı ...
STAJ MÜLAKAT TARİHİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
444 0 478
stf@karabuk.edu.tr
EN
|
TR
Menu
Ana Sayfa
Bölümümüz
Hakkımızda
Akademik Personel
Sık Kullanılanlar
Akademik Takvim
Yönetmelikler
Yönergeler
Erasmus, Farabi, Mevlana
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Müfredatı
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Ders İçerikleri
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü İşletmede Mesleki Eğitim Uygulama Esasları
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Logosu
Staj
Yaz Staj Formları Ve İşleyiş
Stajyerin İşyerinden Ayrıldığına Dair Dilekçe
İntörn Staj Formları Ve İşleyiş
Devlet Katkısı Formu
Aday Öğrenci
Yüksek Lisans
Faydalı Linkler
Yök
Ösym
Gastronomi Turizmi Derneği
İletişim
2023-2024 Bahar Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları TFG410 İntörn Gastronomi Uygulaması Dersi Staj Yeri Kabul Listesi
/yuklenen/dosyalar/1267022024124239.pdf
Hedefler