×
Önemli Duyuru
Skip to content
Güncel Duyurular
2023-2024 Bahar Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları ...
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2022-2023 yılı ...
STAJ MÜLAKAT TARİHİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
444 0 478
stf@karabuk.edu.tr
EN
|
TR
Menu
Ana Sayfa
Bölüm
Hakkımızda
Akademik Personel
Personel Görev Tanımları
Komisyonlar
Paydaşlar
Kalite Koordinatörlüğü Formları
Aday Öğrenci
Kontenjan
KBÜ Aday Öğrenci Sanal Tanıtım Fuarı
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Mevcut Öğrenci
Akademik Takvim
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Öğretim Planı (Eski)
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Öğretim Planı (Yeni)
Gasronomi Ve Mutfak Sanatları Ders İçerikleri (Eski)
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Ders İçerikleri (Yeni)
KBÜ SKS Öğrenci Kulüpleri
Gastronomi Kulübü Ve Faaliyetleri
Çift Anadal / Yandal Programı
Erasmus+ Programı
Disiplin Yönetmeliği
Sınav Yönetmeliği
Not Birimleri Karşılıkları
Mezun Öğrenci
Yüksek Lisans
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Müfredat Programı
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Lee)
Turak Ölçütleri
Turak Ortak Program Öğrenim Çıktıları
Bölüm Programı Öğretim Amaçları (Ölçüt 2)
Bölüm Programı Öğrenim Çıktıları (Ölçüt 3)
Bölüm Öğretim Planı (Ölçüt 4)
Bölüm Öğretim Kadrosu (Ölçüt 5)
Bölüm Yönetim Yapısı (Ölçüt 6)
Alt Yapı (Ölçüt 7)
Kurum Desteği Parasal Kaynaklar (Ölçüt 8)
Sürekli İyileştirme (Ölçüt 9)
Erasmus+ Çalışmaları (Ölçüt 1)
Bölüm Kurulları, Komisyonları Ve Çalışmaları (Ölçüt 6)
Danışmanlıklar Ve Danışma Toplantı Formu (Ölçüt 1)
Sınıf Temsilcileri (Ölçüt 1)
Staj İlkeleri Ve Belgeleri (Ölçüt 4)
Mezun Öğrenci Takibi (Ölçüt 1)
İç Ve Dış Paydaşlar (Ölçüt 2)
Anketler Ve Raporlar (Ölçüt 1)
Bölüm Öz Değerlendirme Raporu (Bödr)
Faydalı Linkler
Yök
Ösym
Gastronomi Turizmi Derneği
Staj
Yaz Staj Formları Ve İşleyiş
Stajyerin İşyerinden Ayrıldığına Dair Dilekçe
İntörn Staj Formları Ve İşleyiş
Devlet Katkısı Formu
Sık Kullanılanlar
Akademik Takvim
Yönetmelikler
Yönergeler
Erasmus, Farabi, Mevlana
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Müfredatı
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Ders İçerikleri
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü İşletmede Mesleki Eğitim Uygulama Esasları
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Logosu
İletişim
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Logosu
/yuklenen/resimler/12611152022112506.jpeg
Hedefler